Aidot radio-ohjattavat blogissa käsitellään ajankohtaisia asioita radio-ohjattavien maailmasta sekä annetaan vinkkejä, joilla käyttäjät saavat kaiken ilon irti laitteistaan. Blogia ylläpitää Kyosho Suomi, joka vastaa Kyosho-tuotteiden virallisesta maahantuonnista, asiakaspalvelusta ja huollosta Suomessa. Otamme mieluusti vastaan myös juttuideoita aiheen tiimoilta!

25.10.2017

Opas radio-ohjattavan auton valintaan


Aito Radio-ohjattava auto on monen unelma. Se tuo säpinää vapaa-aikaan. Sen avulla opitaan tekniikkaa ja vastuuta, auto tuo perheenjäsenet yhteen ja käyttö kehittää hienomotorisia taitoja. Parasta on kuitenkin toki itse autolla ajelu. Omaan käyttöön parhaiten sopivan mallin ja varusteiden valitsemiseen kannattaa käyttää hieman aikaa tai kysyä neuvoa asiantuntijalta. Esimerkiksi eniten käytössä oleva ajopaikka kannattaa ottaa huomioon autoa valitessa. Useimmiten autolla ajetaankin lähellä kotia, joten suosittelemme tutustumaan lähiympäristöön ja kartoittamaan mahdollisia ajopaikkoja.

Helpottaaksemme valintaprosessia kokosimme tähän blogitekstiin päälinjat eri mallien eroista ja huomioon otettavista ominaisuuksista. Valintaa tehdessä kannattaa kuitenkin muistaa, että teknisten ominaisuuksien lisäksi valinnassa on tärkeää myös käyttäjän mielipide, joskus pelkkä ulkonäkö voi olla ratkaiseva tekijä. Tärkeintä on, että auto tuo iloa käyttäjälleen ja innostus säilyy jopa useita vuosia.


KYOSHO OSTOPAIKKANA JA ASIANTUNTIJANA

Tuotevalikoimamme on rakennettu siten, että kaikki löytävät varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon. Varastoimme omassa varastossa kaikki myytävät mallit, niiden käyttöön tarvittavat tarvikkeet sekä pääsääntöisesti mallien varaosat. Jos teet nettitilauksen arkena klo 16.00 mennessä, toimitus lähtee liikkeelle vielä samana päivänä. Liikkeemme palvelevat Suomen tunnetuimmissa kauppakeskuksissa laajoin aukioloajoin. Malleihin tutustuminen on mukavaa asiantuntevan henkilökunnan avustuksella.

Olemme testanneet jokaisen auton varmistuaksemme, että auto sopii suomalaisiin olosuhteisiin. Tarjoamme kaikkiin autoihin sekä tarvikkeisiin suomenkielisen käyttöohjeen. Käyttöohjeet tehdään testauksen yhteydessä. Näin mallin käyttöönotto on asiakkaalle sujuvaa ja huomioiduksi tulee niin tekniset kuin turvallisuusnäkökohdatkin.

Asiakaspalvelumme palvelee ma-pe 10-21, la 9-19 ja su 11-18. Mikäli auton valinnan hetkellä, käyttöönoton yhteydessä tai vaikka vuoden päästä ostoksesta mieltäsi kaihertaa jokin asia, olemme valmiina auttamaan. Olemme paikalla myös silloin, kun laitetta käytetään eli iltaisin ja viikonloppuisin.

Oli kyseessä mikä laite tahansa, oma huoltomme palvelee teknisissä asioissa. Tuotemerkkien valtuuttamina vastaamme myös takuuasioiden hoidosta. Jos epäilet, että mallissasi tai tarvikkeessasi on takuuvika, malli postitetaan meille tarkistettavaksi kustannuksellamme.

Kyosho Kauppakeskus Mylly


SISÄKÄYTTÖÖN, alk. 19,90 eur

Stuntti Truck sisäkäyttöön
Valikoimassa on toimintaamme sopivia, hauskoja teknisiä yksityiskohtia tarjoavia malleja. Esimerkiksi stunttiautolla ajo on melko haastavaa, mutta pienen treenin jälkeen hyppiminen ja temppuilu sujuu kuin ammattilaiselta. Valmis kokonaisuus laadukkaalla viimeistelyllä. Hyppyrin muotoilu sekä kaksi hyppysuuntaa kuvastavat loppuun asti hiottua suunnittelua. Pöytäkisoihin suosittelemme mainioita tölkkiautoja.

Sisäkäyttöön suosittelemme myös radio-ohjauksella ajettavia ja lukuisilla toiminnoilla varustettuja työkoneita sekä koottavia malleja.


KYOSHO MINI-Z  myös aikuisempaan makuun
Kyosho Mini-Z
Pituus n. 13 cm |  paino 135 - 200 g | nopeus 20 km/h | etu-, taka- tai neliveto

Tuotesarjan autoilla ajetaan tyypillisesti olohuoneessa tai autotalliin tehdyllä radalla. Autojen toiminta on täysin yhtenevää suurempien autojen kanssa. Käsinkiillotettujen sekä yksityiskohtaisten korien vaihto toiseen käy sekunneissa. Kattava tarvike- ja viritysosavalikoima tuo lisää mielenkiintoa. Jopa 40 autoa voi olla samaan aikaan käytössä.

Takavetoiset rata-autot ovat nopeimpia. Nelivetoiset katuautot on suunniteltu driftaukseen. Takavetoiset Overland ja monsteri kiipeävät esteiden yli. Näille rakennetaan rata kirjoista ja tyynyistä. Nelivetoisilla krossiautoilla voidaan ajaa jopa ulkona, jos alusta on puhdas. Pitkät joustot ja tarkka toiminta auttavat hypyissä sekä mutkissa. Rata-autoista sekä krossarista on tarjolla myös kisaversiot, jos haluat parasta mahdollista suorituskykyä.
PIHA-AUTOT, 159,00 eur
Pituus n. 35 cm |  paino 1.1 kg | nopeus 30 km/h | takaveto

Piha-autoilla päästään ensimmäisen oikean radio-ohjattavan makuun.
Aidot portaattomat radiot, mahtava suorituskyky, turvallinen käyttö myös talvisissa olosuhteissa ja kaikki osat saatavana varaosina. Myyntipakkauksessa kaikki tarvittava. Autot tarkoitettu pihalla käytettäväksi, vanhempien valvonnan alla. Ralliautot kivetykselle sekä asvaltille, krossi hiekka- sekä sorapihalle ja monsteri nurmikolle sekä epätasaiseen maastoon. Isoille ajoalueille tai haastavampaan maastoon suosittelemme suurempia malleja.


ENSIMMÄINEN RADIO-OHJATTAVA | OMALLE PIHALLE | YLIVERTAINEN VAIHTOEHTO MARKETTIAUTOILLE


ENSIMMÄINEN MONSTERI, 229 eur
Pituus n. 50 cm | paino 2.0 kg | nopeus 35 km/h | takaveto

Wheelie, ensimmäinen oikea monsteri.
Beetle Warrior ja Wheelie

Suuret pyörät ja reilusti maavaraa. Näillä on mukava ajella kodin lähiympäristössä. Auton käyttäjä jo sen verran vanhempi, että voi lähteä kaverin kanssa testaamaan autoa hiekkakentälle tai lähimetsän poluille. Autot voidaan varustaa tehoakuilla, jolloin ajoaika lähes puoli tuntia. Tarjolla myös valosarja sekä muita kiinnostavia tarvikkeita. Kosteussuojattu, soveltuu erinomaisesti myös talvikäyttöön.LOISTAVA VALINTA JUNNUN ENSIMMÄISEKSI RC-AUTOKSI | KODIN LÄHIYMPÄRISTÖÖN | HUIPPUNOPEUDEN RAJOITUSEDULLISET NELIVEDOT, 250-299 eur
Pituus 40-45 cm | paino 2.0-2.5 kg | nopeus 40 km/h | neliveto

Nelivetoinen Climb Warrior kulkee hankalissakin olosuhteissa. 
Dirt Hog ja Climb Warrior

Talvella ja liukkaissa olosuhteissa helppoja hallittavia. Rakenteellisia suojausratkaisuja. Järeä voimansiirto, auton moottoritekniikka voidaan vaihtaa tehokkaampaan. Kestävät rajumpaa käyttöä. Erinomaisia valintoja, kun autolla ajetaan suurilla hiekkakentillä, soramontuilla ja halutaan hyppiä. Climb Warrior valoilla sekä mönkimisoptiolla. Myyntipakkauksissa kaikki tarvittava. Nopeampi laturi ja lisäakku kannattaa lisätä ostoslistalle, sillä innostus näiden autojen kanssa on taattu.

ENEMMÄN TEHOA JA MUUNNELTAVUUTTA | ISOILLE KENTILLE, SORAMONTULLE, HYPPIMISEENTEHOKKAAT NELIVEDOT, 379-429 eur
Pituus n. 50 cm | paino 2.5 kg | nopeus 50 km/h | neliveto

Beat Warrior huokuu itsevarmuutta ja tehoa.
Beat Warrior ja D-series

Vähän vanhemmalle kuskille paras vaihtoehto. Suorituskyky pitää mielenkiinnon yllä. Autoissa enemmän luonnetta. Beat Warrior on suurilla ja leveillä renkailla varustettu pöyhkeä tykki. Myyntipakkauksessa kaikki valmiina akkua ja laturia myöden.
D-series tarjoaa krossin tai näyttävän ralliohjuksen. Auto radioineen valmis käyttöön. Lisäksi tarvitaan akku ja laturi. Akuksi voidaan valita myös viritysakku, jolloin auton tehot nousevat merkittävästi (+50%).

RÖYHKEÄ NIIN SISÄLTÄ KUIN ULKOA | KOVAAN AJOON | ULKONÄKÖÄ ARVOSTAVALLE


RAJUUN KÄYTTÖÖN,  429-589 eur
Pituus n. 50 cm | paino 3.0-4.0 kg | nopeus 50-100 km/h | neliveto

Virus, Specter ja FO-XX VE

Iso ja äärimmäisen tehokas FO-XX ei jätä kylmäksi talvellakaan.
Näillä autoilla hauskuus ei lopu koskaan kesken. Tehoa on aivan varmasti riittävästi, ja autojen käyttö erittäin miellyttävää sekä selkeää. Autot ovat käyttökuntoisia vielä seuraavallakin vuosikymmenellä. Näiden valitsijat haluavat parhaan sekä kestävimmän ja arvostavat tehoa. Lisäksi tarvitaan akut sekä laturi. Virus on todella vahvaa tekoa ja kestää käyttöä. Jousitus toimii kuin unelma. Specter on oikeastaan Viruksen varustellumpi, vahvistetumpi ja tehokkaampi sisarus. Huippunopeus huimat 100 km/h. FO-XX VE on laparenkain varustettu jättimonsteri. Kutsumme sitä maansiirtokoneeksi, koska autolla kiihdytettäessä ilmatila täyttyy ajoalustan materiaalista.

ÄLYTÖN TEHO | RAJUUN AJOON | PARASTA HALUAVALLE | JOPA 100 KM/HMUUT ULKOKÄYTTÖÖN SOVELTUVAT

MÖNKIJÄ

Crawlee, mönkijöiden kunkku. Ensin rakennetaan rata, sitten suunnitellaan ajoreitti ja vasta sitten päästään itse asiaan. Crawlee on mitä hauskin malli koko perheelle. Auto etenee rauhallisesti. Peruutuksesta saa virhepisteitä, joten ennakointi ja harkinta ovat tärkeitä, lajille tyypillisiä elementtejä.

KAIKEN IKÄISILLE | RAUHALLISEEN MÖNKIMISEEN | ETENEE KAIKISSA OLOSUHTEISSA


Toyota Supra Driftausauto.
DRIFTERI

Valinta kohdistuu Toyota Supraan, kun driftaus ja auton rakentelu on sydäntä lähellä. Auto toimitetaan muovirenkain. Autoon on tarjolla tuning-valosarjoja ja runsaasti erilaisia rengasvaihtoehtoja. Tyyli ratkaisee, ei nopeus.
NÄYTTÄVÄ | TYYLIKÄS | HIFISTELIJÄLLEÄLYTÖN SUPER MONSTERI

Psycho on nimensä mukaisesti täysin vailla järkeä. Monsteri, joka voidaan varustaa viritysakuilla. Tällöin tehoa on niin paljon, että etenemisestä puuttuu järki ja ajon jälkeen piha on entinen. Alustaratkaisut kilpa-autotasoa, joten kontrolli säilyy jopa suorituskyvyn äärirajoilla.

ÄÄRIMMÄISEN RAJUUN AJOON | VAIN KOKEEMMALLE KÄYTTÄJÄLLE


ISO BENSAKÄYTTÖINEN KROSSARI

Kun moottorisahan moottori yhdistetään radio-ohjattavaan autoon, lopputulos on todella mielenkiintoinen. Dirt Attack on nelivetoinen jättiläinen. Polttomoottorin kanssa käytetään pienmoottoribensaa. Helppokäyttöinen ja tehokas kokonaisuus. Paino yli 7 kg, pituutta 80 cm, 30 cc moottori. Tällä tehdään naapuri kateelliseksi ja pilataan nurmikko. Käyttövalmis kokonaisuus.


KYOSHO KILPA-AUTOT

Kyosho on maailman johtava krossialustojen valmistaja. Eri luokissa voitetut lukuisat maailmanmestaruudet kertovat tinkimättömästä suunnittelusta. Japanilainen insinöörityö tuottaa viimeisteltyjä, äärirajoille vietyjä ratkaisuja, jotka tuovat kisa-alustoille ratkaisevan kilpailuedun. Yksi henkilökuntamme jäsen on kilpaillut jo yli 20 vuotta, ja on mm. polttiskrossin MM-kisojen vakio-osallistuja. MP9 TKI4:n lisäksi kokemusta on kertynyt niin MP9:n sähköversiosta kuin Ultiman ja Lazerin eri versioista. Jos olet kiinnostunut kilpailemaan Kyoshon autoilla, olethan meihin yhteydessä. Kauttamme myös Team Orion racingkäyttöön tarkoitetut tuotteet.


MISTÄ LISÄÄ TIETOA

Tutustumista kannattaa jatkaa palvelevassa Kyosho liikkeessä tai tutustua mallien tarkempiin esittelyihin kyosho.fi verkkokaupassa.

Katso myös videot Kyosho Suomen Youtube kanavalta.

Asiakaspalvelu auttaa ja neuvoo kaikissa kysymyksissä viikon jokaisena päivänä, ota yhteyttä:

020 74 19 210
(lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,7 snt/min) Voit lähettää puhelinnumerosi tekstiviestinä meille, niin soitamme Sinulle! Normaali tekstiviestin hinta.


Palvelemme arkisin 10-21, lauantaisin 9-19 ja sunnuntaisin 11-18.

Pages - Menu